Hej hej!

Docka Siffror, Siffror, Träfigurer, Flicka, Rolig, Söt

God fortsättning och välkomna tillbaka till skolan. Jag ser nu fram emot en toppen vår med hopp om mycket sol och lärorika möten med fantastiska elever.

Som ni säkert redan vet så kommer inte Johanna vara kvar i klassen utan hon kommer att vara klasslärare för åk 1. Det tycker vi så klart är tråkigt men vi önskar henne lycka till med ettan och vi kommer ju se henne varje dag och hon kommer att ha en engelska lektion i veckan med ossJ
Jag vill bara tacka er föräldrar för den här terminen, det har varit roligt att arbeta med era barn!! //Johanna

Philip Gustavsson hälsar vi välkommen till klassen, han kommer att vara resurs i klassen.

I vår kommer vi bland annat att lära oss om forntiden, kroppen, magnetism, näringskedjor, sinnena, världsdelar, världshaven, kamratskap, regler, nordisk mytologi och mycket mer så klart.

Utvecklingssamtalen kommer att ligga runt vecka 5 och 6 så ni vet! Efter det börjar nationella provenJ

Läsläxan börjar v2 och vi går igenom kap17 på tisdag och de ska ha läst igenom kapitlet tills på måndag v3. (läsläxan kommer att vara som vanligt mån-mån, glöm ej läxboken). Veckans låt och veckans nyhet ligger ute på bloggen, vem som har den och när. Matteläxan är från tis-mån, (stenciler) start v3.

Vill slå ett slag för läsningenJ Glöm inte att läsa! Läs regelbundet och ägna tid till det, samtala om och ställ frågor på texten, förklara nya ord och använd dem i nya sammanhang, Det är såååå viktigtJ

Må så gott/Louise